26 iunie 2021

Termeni si conditii

Conditii de închiriere a unui ATV

 

*Este important să citiți și să respectați instrucțiunile ce urmează.

*Pentru a conduce atv-ul este necesar sa detii permis conducere categoria B.

* ATV-urile se conduc diferit fata de alte vehicule, cum ar fi motocicletele sau mașinile. Instruirea și practica corectă sunt foarte importante. ATV-urile pot fi foarte periculoase daca sunt exploatate in condiții extreme sau de persoane neinstruite.

*Pentru siguranța dvs., purtați întotdeauna o cască conformă, ochelari, bluza cu mâneci lungi, pantaloni lungi, cizme peste gleznă și mănuși.

*Evitati circulatia pe drumurile asfaltate, cu excepția cazului în care treceți în condiții de siguranță și permise de lege – un alt vehicul vă poate lovi.

*Nu conduceti niciodată sub influența alcoolului sau a drogurilor. Nu transportați niciodată un pasager sub influenta alcoolului sau a drogurilor.

*Nu conduceti cu mai mult de un pasager, ATV-ul este conceput pentru numai două persoane.

*ATV-urile nu sunt jucării. Calatoriți numai pe traseele desemnate și la o viteză sigură.

*Leziuni grave pot rezulta din utilizarea necorespunzătoare a ATV-urilor, dar cu pregătirea și practica, vă puteți dezvolta și extinde în siguranță abilitățile de conducere.

*Conducerea ATV-urilor poate fi o formă plăcută de recreere în aer liber atunci când este făcută corect, este important să urmați instrucțiunile și avertismentele ATV for fun.

*Condusul ATV-ului solicită să purtați îmbrăcăminte de protecție. Deși protecția completă nu este posibilă, știind ce să purtați și cum să-l purtați vă poate face să vă simțiți mai confortabil atunci când mergeți în plimbare și să reduceți șansa de accidentare. Nu folosiți niciodată un ATV sau sa călătoriți ca pasager fără cască de protectie, ochelari, cizme, mănuși, pantaloni lungi, bluza cu mâneca lunga. Echipamentul offroad vă va ajuta si proteja impotriva durerii, oboselii sau a frigului, va va asigura protecție în caz de accident. Este important să vă protejați pielea de zgârieturi, si ochii de orice contact cu corpuri straine. Casca de protectie, ochelari, manusi, o bluza cu mâneci lungi, pantaloni lungi cat si ghetele peste glezna, sunt cerințe minime pentru protecția conducatorului.

*Protecția ochilor. Trebuie să puteți vedea clar pentru a merge în siguranță. Un obiect precum o piatră, sau o ramură care te lovește în față te poate distrage, ducand la accidentari grave. Ochelarii de soare obișnuiți nu oferă o protecție corespunzătoare în timpul deplasării cu ATV-ul.

*În timpul conducerii, țineți întotdeauna ambele mâini pe ghidon și ambele picioare pe suporturile pentru picioare ale ATV-ului. Îndepărtarea chiar a unei mâini sau a unui picior poate reduce capacitatea de a controla ATV-ul sau vă poate determina să vă pierdeți echilibrul și să cădeți.

* Selectarea treptelor de putere [H,L] respectiv mersului inapoi [R] precum si asigurarea ATV-ului pentru parcare [P] se face numai cu pedala de frana apasata stationand, niciodata nu incercati sa schimbati treapta de forta inainte de a fi oprit pe loc.

* Atunci cand aveti un pasager riscul accidentarii este marit, conduceti cu o viteza redusa intotdeauna, pentru o deplasare in siguranta. Aplicați frâna față cat si cea pentru spate în mod egal, evitați frânarea excesivă în timp ce virați. Aplicați ușor frânele pe suprafețele alunecoase. Intotdeauna folositi treapta de viteza ”L”-low pentru urcari abrupte sau la coborârea unui deal, urcarea dealurilor sau coborarea acestora în mod necorespunzător poate provoca pierderea controlului sau poate cauza răsturnarea ATV-ului.

* Intotdeauna pastrati o distanta intre ATV-uri ce va permite oprirea in siguranta, asteptati de fiecare data, ca ATV-ul dinaintea dumneavostra sa isi termine urcarea sau coborarea unei penti abrupte, dupa care puteti inainta. ASIGURATI-VA de fiecare data cand stationati sau inainte de a cobori de pe ATV, ca selectati pozitia [P]parcare a shimbatorului de viteze si opriti motorul, la oprirea in coloana a mai multor ATV-uri pericolul accidentarii este foarte mare daca nu respectam aceste recomandari.

*Manevra de intoarcere cat si virajele maxime se fac cu viteza foarte redusa, pentru a evita o eventuala rasturnare, daca observati ca ATV-ul dumneavoastra începe să se incline, inclinați-vă corpul spre interiorul virajului, reducând treptat accelerația și lărgind, dacă este posibil.

*Alegerea vitezei adecvate, privește întotdeauna bine înainte și alege o viteză adecvată terenului, vizibilității, condițiilor de operare și experienței tale. Observand traseul dinaintea ta, vei putea alege cele mai bune „linii” ale drumului, atentie marita la pericole sau mici obstacole, crengi ce te pot rani,etc.

*Când vă apropiați de un pericol, nu vă blocați, reduceți viteza sau chiar opriți, cu mult timp în avans, evitând accidentările.

*Călătoria pe ATV va oferă emoții și distracție deosebită, dar aceste precauții de siguranță sunt necesare pentru a vă bucura pe deplin. Nu uitați, nămolul și apa, ATV-ul dvs. este echipat pentru a circula prin nămol și apă superficială, dar ar trebui să evitați traversările de apă în cazul în care s-ar putea provoca eroziune pe malurile unui pârâu sau râu, această precauție nu numai că se adaugă siguranței personale și distracției, dar păstrează mediul pentru care se vor bucura si alții.

*Dacă călătorești prin noroi sau apă amintiți-vă ca suporturile pentru picioare pot deveni alunecoase. Determinați adâncimea apei înainte de a încerca o traversare, nu depășiți adâncimea apei specificata.

* Intotdeauna testați frânele după ce ați trecut prin apă sau noroi. *Zăpada! Condusul pe zăpadă poate fi foarte distractiv. Cu toate acestea, condusul pe zăpadă moale, în condiții greșite, poate dăuna terenului si mediului inconjurator. Fii atent la condițiile meteorologice, intotdeauna fa cale intoarsa din timp daca terenul devine dificil, inaintarea fiind periculoasa. Imbrăcați-vă corespunzător in functie de condițiile meteorologice.

*Efectele alcoolului, drogurilor și oboselii

Condusul unui ATV poate fi mai solicitant decât conducerea unei mașini. Trebuie să fii într-o stare fizică și mentală bună pentru a conduce în siguranță. Cei trei factori care împiedică conducatorii de ATV să fie în formă de vârf pentru traseul propus sunt alcoolul, drogurile(sau medicamentele ce iti pot incetini timpul de reactie) și oboseala. Fiecare dintre acestea vă poate afecta capacitatea și procesul de luare a deciziilor. Alcoolul băut și condusul pot fi fatale. Alcoolul afectează toate abilitățile de care ai nevoie pentru a conduce în siguranță, de aceea GHIDUL ATV FOR FUN VA REFUZA INCHIRIEREA UNUI ATV/CATRE ORICE PERSOANA AFLATA SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, OBOSELII SAU A DROGURILOR.

*ATV Four Fun reprezentat prin S.C.  N.K.O. Spedition SRL , nu isi asuma raspunderea pentru eventualele pagube materiale, sau accidentari suferite in timpul exploatarii ATV-urilor.

 Pe scurt, despre ceea ce facem

 Venim cu un mod inedit de relaxare si   distractie   in natura, dorim sa imbinam utilul   cu placutul,   facem eforturi pentru a oferi   pentru inchiriere     ATV-uri intr-o stare   tehnica ireprosabila si de   generatie cat mai   noua, toate vehiculele   noastre sunt EUR5 si   sunt inmatriculate. 

Termeni si conditii

Despre cookie-uri

Politica de confidentialitate

Suntem prezenti si pe rețelele de socializare

 Informații utile

 Atv-urile noastre   oferite pentru   inchiriere sunt foarte usor de pilotat si   manevrat multumita sistemului de transmisie   automata CVT cu tractiune selectabila   2WD/4WD si prin echiparea cu suspensii   independente cu brate duble, optimizate   pentru off road .